Søk i alle hjelpemidler

Søk

Faggrupper
TemaSøk i alle hjelpemidler

Søk

Hodelykt LUMONITE® Leader, 5581 lm

Lumonite Leader er en LED-hodelykt utviklet for de aller tøffeste bruksforholdene, spesielt utviklet for situasjoner som krever maksimal lysytelse.

Lumonite

Lumonite Leader er Lumonites, og kanskje verdens mest effektive LED-hodelykt gjennom tidene! Den gir en lysytelse på ufattelige 5581 lumen og en rekkevidde på hele 370 meter – Alt dette i en lykt som kun veier 155 gram. Leader er kanskje den beste hodelykten hvis man ser på forholdet mellom effekt, vekt og fysisk størrelse

 

Målet har vært å utvikle markedets beste lampe i sin ytelsesklasse. Det Lumonite fokuserte på var en lett og kompakt lampe som kan levere en konstant lysytelse på over 5000 lumen i minst to timer. Det virket i starten umulig å lykkes med utvikling av en så effektiv hodelykt i den vekt og størrelsesklassen og reisen fra tegnebordet til ferdig produkt kjentes nærmest uendelig. Men 2,5 år senere og etter utallige prototyper og omstarter nådde de til slutt målet. Sluttresultatet ser du her – Lumonite presenterer verdens sannsynligvis beste orienteringshodelykt. Verdens beste orienterer:

Hjelpemiddelbasen

Søk i alle våre anbefalte hjelpemidler.

Samarbeidspartnere