Søk i alle hjelpemidler

Søk

Faggrupper
TemaSøk i alle hjelpemidler

Søk

Liftroller El Wagon

Liftroller El Wagon er en elektrisk materialvogn med fjernkontroll utviklet for en mer effektiv og enkel materialhåndtering på byggeplasser.

Liftroller

Med Liftroller El Wagon kan du enkelt og effektivt flytte og plassere materialpakker internt i bygget. Byggemateriell rulles inn via Liftroller Wall og videre over på Liftroller El Wagon.

Materialvognen er utstyrt med fjernkontroll for en enklere håndtering når vognen skal kjøre med last. Dette er spesielt en fordel når man skal rulle inn og forflytte lange materialpakker. Siden vognen er fjernstyrt har man ikke et håndtak som kommer i konflikt med den lange lasten når man skal svinge. Fjernkontrollen kan betjenes med en hånd.

Materialpakker senkes ned på gipsbukker og frigjør vognen til neste kolli. Hev/senk funksjonen gjør det også enkelt å tilpasse høyden i forhold til Liftroller Wall når materialpakker skal rulles inn i etasjen.

Rullene er utstyrt med en bremsefunksjon for å sikre lasten når vognen er i bevegelse. Innebygde sikkerhetsfunksjoner gjør at vognen ikke kan kjøres før man har aktivert låsemekanismen på rullene. Max kjørehastighet vil ikke oppnås før rullebordet er senket til minimumshøyde.

Materialvognen tåler en belastning på 1200 kg.

Tekniske spesifikasjoner

Minimum høyde vogn 530 mm
Maksimum høyde vogn 1230 mm
Lengde rullebord 1700 mm
Bredde rullebord 786 mm
Lengde vogn 2098 mm
Bredde vogn 832 mm
Ladeenhet 230V/110V-50Hz
Batteri 24V 2×96 Ah
Total vekt 570 kg
Maksimum vektbelastning 1200 kg
Hastighet 0-6km/h

Hjelpemiddelbasen

Søk i alle våre anbefalte hjelpemidler.

Samarbeidspartnere